FAQ

AALBORG – byen vi elsker

FAQ

Kan jeg købe plakaterne ved fysisk handel?

BYEN VI ELSKER er en online webbutik, og handel kan derfor kun ske via vores hjemmeside. Webshoppen er til gengæld åbent alle døgnets 24 timer.

Jeg kan ikke finde jeres postkort i webshoppen. Hvordan kan man købe dem?

Alle vores tegninger kan købes også som postkort. Selvom postkortene er ikke tilgængelige endnu gennem vores webshop, du kan skrive en email til os (info@byenvielsker.dk) og bestille de postkort du ønsker dig.

1 stk – 20kr
10 stk – 160kr

Min plakat er ikke kommet endnu

Din pakke bliver afsendt med PostNord, og leveringstiden er op til 5 dage. Mangler der navn på din postkasse, afleverer PostNord ikke din pakke. Er du ikke hjemme, når posten kommer, bliver pakken afleveret på det lokale posthus. Nogle gange glemmer PostNord at aflevere den lille afhentningsseddel i din postkasse. Derfor beder vi dig kontakte dit lokale posthus/postbutik for at høre, om der ligger en pakke til dig. Oplys blot dit navn og adresse, så kan posthuset se, om der ligger noget til dig. Der er nemlig ikke noget trackingnummer på pakken, da den er sendt som brev. Ligger pakken ikke på posthuset, så kontakt os endelig på mail info@byenvielsker.dk.

Kan jeg fortryde mit køb?

Ja, det kan du godt. Skriv til os på info@byenvielsker.dk, og så sørger vi for at annullere din ordre. Oplys gerne dit ordrenummer eller fakturanummer, samt hvorvidt du ønsker pengene retur eller ombytning til anden vare.

Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse

Ofte er det, fordi at mailadressen, der er indtastet i forbindelse med købet, er forkert, eller fordi ordrebekræftelsen er røget i dit spamfilter. Hvis du kontakter os på info@byenvielsker.dk, sørger vi for, at du får den tilsendt.

Følger der rammer med til plakaterne?

Nej, de gør det ikke. Plakaterne sælges uden ramme, men de passer til standardrammer.

Kan man få lavet sit egen plakat?

Ja, det kan man. Vi kan lave plakater efter individuelle ønsker, såvidt ønsket passer ind i Byen Vi Elskers koncept og stil. Send din idé til info@byenvielsker og modtag et tilbud for din private bestilling.