Handelsbetingelser

AALBORG – byen vi elsker

Handelsbetingelser

Produktinformation

Byen Vi Elsker leverer plakater af højeste design og produktionskvalitet. Alle vores plakater er trykt i Danmark på et svanemærket trykkeri og på 200g satin vinyl papir. På grund af et matte overflade, reflekterer papiret ikke.

NB. Alle plakaterne sælges uden ramme.

NB. Da skærmindstillinger er individuelle, kan farverne på det produkt du får godt risikere at variere en smule, fra det du ser her på siden. Dog vil farven altid ligge tæt på.

Betaling

Der kan på hjemmesiden betales med Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Debet, Maestro samt PayPal.

Du kan også overføre pengene direkte til os med en bankoverførsel eller MobilePay. Varerne vil først blive sendt når vi har modtaget pengene på vores konto (normalt én hverdag efter du har overført pengene).

Alle priser er vist i DKK og er inkl. moms.

Levering

Varen afsendes senest tre hverdage, efter at ordren er modtaget. Vi leverer til hele Danmark og kun Danmark, med Post Nord. Plakaterne sendes i kraftige paprør. Leveringen af plakaterne tager normalt fra 1-5 hverdage – i løbet af november og december kan det tager lidt længere.

Fortrydelsesret

Byen Vi Elsker yder 14 dages fuld returret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og indpakning, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Varen skal sendes til: Byen Vi Elsker/Peter Bakacsi, Nibevej 101, 9200 Aalborg. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:

  • du reelt har taget varen i brug,
  • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,
  • du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på
  • du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm.

Reklamationsret

Ifølge dansk lovgivning har kunder 2 års reklamation på alle produkter. Ved køb af plakater fra Byen Vi Elsker skal en reklamation af mangler på leverede produkter ske efter, at køber har opdaget manglen, og inden for rimelig tid efter konstateringen. Hvis ikke dette overholdes, mister køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen.

En mangel er fx en fabrikations- eller materialefejl, eller en forkert oplysning om varen. Derimod er almindelig slitage, eller skader du selv har påført varen, ikke en mangel.

Du bedes på forlangende angive med dokumentation, hvori manglen består. Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse, ligesom vi kan opkræve dig et beløb på op til 150 kr. for undersøgelse af varen.

Betaling med EAN nummer

Ønsker du at betale via EAN nummer, så send blot en mail til info@byenvielsker.dk med jeres ønsker. Så vender vi tilbage til jer.

Sidst opdateret: 25. november 2023