Plakater

Aalborg Plakat - Aalborg – Byen Vi Elsker

AALBORG – BYEN VI ELSKER PLAKATER

Aalborg Plakat

Byen Vi Elsker tilbyder unikke Aalborg plakat til alle, der elsker byen og er stolt af det. Grundtanken og motivationen om at lave et illustrationsprojekt som en hyldest til Aalborg blev dannet af grafisk designer Peter Bakacsi. Illustrationerne viser de mest prominente bygninger, vartegn og monumenter i byen på en ren, forenklet og fladtrykt måde, samtidig med at forsøge at opretholde realistiske proportioner og farver. Alle vores plakater leveres af høj design og produktionskvalitet, og er trykt i Danmark på et svanemærket trykkeri.

Vores målsætning med Byen Vi Elsker er at tiltrække mere opmærksomhed om Aalborg og fremme den kulturelle arv (med særlig fokus på arkitektur), samtidig med at styrke lokalsamfundet og identitet, ved at pleje Aalborgensernes stolthed for deres by. Peter ønsker at gøre folk stolte af Aalborg, byen hvor vi elsker at leve i, byen vi elsker.

Viser 1–16 af 21 resultater

OM AALBORG – BYEN VI ELSKER

Byen Vi Elsker tilbyder unikke plakater til alle, der elsker Aalborg og er stolt af det. Grundtanken og motivationen om at lave et illustrationsprojekt som en hyldest til Aalborg blev dannet af Peter Bakacsi. Illustrationerne viser de mest prominente bygninger, vartegn og monumenter i byen på en ren, forenklet og fladtrykt måde, samtidig med at forsøge at opretholde realistiske proportioner og farver. Alle vores plakater leveres af højeste design og produktionskvalitet, og er trykt i Danmark på et svanemærket trykkeri.

Viser 1–16 af 21 resultater